Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMPAMT2(BUGMT2) nie działa klient.

Zaymaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy wypakuje pompe na nowy dysk pompa włacza sie raz. Kiedy wyłącze kilenta i uruchomie pompamt2.exe to nic sie nie dzieje a jak klikam na patcher to pisze (nie mozna odnaleźć okreslonego typu zasobu w pliku obrazu). Macie jakieś rozwiązania?

Opublikowano

Najlepiej usun wszystkie inne klienty z dysku/przegladarke/programy antywirusowe, wlasciwie to usun wszystkie pliki procz tych systemowych a zostaw tylko tego syfnego klienta to moze zadziala.

Srij9JT.png

Opublikowano

witam. też tak mam i nie wiem jak to naprawić ale grać nie chcę skończyć bo na ten serwer wydałem 20zł może admini sie zainteresują graczami którzy mają błedy. A też mam rade nie używaj tego wbudowanego teleportu bo przez niego mi cały czas wywala, tylko przechodź normalnie przez portale

Opublikowano

Klient jest niby tak "zabezpieczony" że musi być jako jedyny w procesach odpalony. Dla mnie to ograniczenie możliwości gracza przez administratorów. Ogólnie nie polecam tam grać. Tak wiem zaraz jp armia isamu mnie zhejci ale wole zagrać na serwerze na którym nie musze kupować wszystkiego w IS.

Opublikowano

Też mam ten sam problem, przy ostatnim patchu usunęło mi PompaMT2.exe i nic nie da się z tym zrobić. Miałem kopie klienta i po wklejeniu tam tego pliku sam się usuwa ( chyba jakieś zabezpieczenie przed hackami )

Zaczęło się to o 4:00 kiedy Pierdolone Łukasze odpaliły server po 15min przerwie...

Nie ma.png

Opublikowano

Też mam ten sam problem, przy ostatnim patchu usunęło mi PompaMT2.exe i nic nie da się z tym zrobić. Miałem kopie klienta i po wklejeniu tam tego pliku sam się usuwa ( chyba jakieś zabezpieczenie przed hackami )

Zaczęło się to o 4:00 kiedy Pierdolone Łukasze odpaliły server po 15min przerwie...

"Łukasz czego Szukasz?" xD

Ten serwer jest wyłącznie postawiony na Hajs. Hajs się bedzie zgadzał i zamkna i wymyślą sobie, że Był taki Atak DDoS, że Konta poznikały xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Najlepiej to przestań grać na serwie. Jest ewidentnie pod IS.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...